TJENESTER

Rådgivning

Digital markedsføring handler om mer enn bare å produsere et fint bilde. Det skal vekke oppmerksomhet og skape vekst for våre kunder. Vi kan hjelpe din bedrift med å lage en markedsstrategi som sørger for at du får mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjettet.

Trenger din bedrift en markedssjef? 

En som kan alt fra markedsstrategier til ideer og budskapsutvikling. Sammen med oss får din bedrift en hel markedsavdeling. 

Hvorfor leie en markedssjef? 

En markedssjef trenger som oftest hjelp av designere, utviklere og/eller andre fagspesialister, noe som gjør det å ha en innhouse markedsavdeling meget kostbart. Det er få bedrifter som har behov for en markedssjef på heltid, og derfor er det billigere og mer effektivt å leie inn denne kompetansen ved behov. Vi vet at kunnskap om din bedrift er viktig, og av den grunn forholder våre kunder seg til én person. Krever oppgavene flere fagspesialister, setter vi på det som trengs for å løse oppgaven.

Mailchimp er tingen!

Mailchimp er en av verdens ledende aktører innenfor nyhetsbrev og du trenger ingen programvare for å benytte deg av systemet. Med sin web-baserte løsning kreves det kun internettilgang for å få jobben gjort.

Hvorfor velge Mailchimp?

1. Du kommer raskt i gang og det er intuitivt
2. Det er lett å segmentere
3. Du får god og utfyllende informasjon om resultatene

Nyhetsbrev

Dette har med god grunn vokst seg til å bli et av de mest brukte markedsføringskanalene. Dersom din bedrift har et ønske om å skape flere lojale kunder, øke salget og ikke bli glemt, bør du velge Mailchimp i dag. Mailchip er et nyhetsprogram som gjør det enkelt for deg å holde kontakten med motiverte kunder og du kan følge effekten av nyhetsbrevene dine via programmets analyseverktøy.

APPLIKASJONER

 Apper har i økende grad blitt en viktig tilleggstjeneste for mange bedrifter. Vi har dyktige utviklere som kan lage enhver type app og veilede deg gjennom ulike sentrale spørsmål. Det er mange muligheter når det kommer til å lage din egen app, og derfor er god veiledning sentralt for at du skal få den appen som passer best for din bedrift.

Systemutvikling

Verden blir bare mer og mer digitalisert, noe som gjør det viktigere enn noen
gang å jobbe med de rette menneskene. I en kompleks verden der teknologi er i
stadig endring åpner det seg nye muligheter for å effektivisere måte bedrifter
bedriver business på i dag. Legger du dine prosjekter i våre hender, vil vi sørge
for en effektivisering av dine prosesser og bygge moderne løsninger som løfter
din bedrift inn i det nye århundret.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

SEO er en samling av metoder som brukes for å gjøre din nettside bedre synlig i søkemotorer på internett. Hjemmesiden gjøres synlig ved at den løftes opp blant de øverste på en liste i et søkeresultat. Hensikten med SEO er at flest mulig skal finne frem til din hjemmeside.

SEO er en sentral del av webutvikling og vi er spesialister på feltet. Kontakt oss i dag for en gjennomgang av dine muligheter.

Adwords

Med nøye planlegging og oppsett av din Adwords-konto vil din bedrift oppleve, økt antall besøk og salg på sin nettside. Google er den største søkemotoren i

Europa og så mange som 9 av 10 personer benytter denne søkemotoren når de. skal søke opp en vare eller tjeneste de ønsker å kjøpe. Det er over 1,2 millioner

bedrifter som benytter seg av Google som en annonsearena og det med god grunn.

Film og Foto

Sammen er vi sterkere! Vi jobber tett med våre kunder fra idé til ferdigstiltprodukt. Vårt mål er å overgå kundens forventninger og skape filmer og bilder. som henger sammen med bedriftens visuelle profil.

Vårt motto: bilder sier mer

enn 1000 ord.

Design

Viim AS har egne designere som utfyller alle arbeidsoppgaver man kan trenge. Vi hjelper kunder å designe ny hjemmeside, logo, nyhetsbrev, kampanjer mm. Det er ingen begrensninger for hva Viim kan gjøre for våre kunder. Er det slik at du som kunde ønsker å ta inn en tredje part, er vi villig til å samarbeidet med den eventuelle tredje part. Vi anbefaler dog at du får råd og design forslag av Viim først.

Close Menu