nettbutikk

Liten

Dette er en nettbutikk som anbefales dersom man ønsker en helt enkel og grei nettbutikk som gir kundene dine muligheten til å handle på nett.

Standard

En nettbutikk som passer for de som virkelig ønsker å satse på netthandel her får du integrasjoner, tilpasninger og designet du ønsker.

Tung vekter

En avansert nettbutikk for de med høy omsetning på nett. Vi lager en nettbutikk som innfrir på alle tenkelige nivåer.

Start nettbutikk

Det er flere og flere bedrifter som går over til å tilby nettbutikk da muligheten som ligger i denne salgskanalen er enorme. Netthandel presenterte for femte år på rad en solid økning i omsetning og eksperter spår at netthandel er framtiden. Fordelene med nettbutikk er blant annet at den er tilgjengelig 24 timer i døgnet og kan serve ditt marked når dine kunder er i handle modus.
Du kan betjene mange kunder på engang, konkurrere lokalt, nasjonalt og internasjonalt, kutte kostnader og spare tid.
 
Veien til din nettbutikk   
 
Når du skal lage en nettbutikk er det viktig å ha en grundig gjennomgang av dine behov og ønsker slik at du blir fornøyd med sluttresultat. Vi anbefaler alle våre kunder å ha med seg inn i prosessen at budsjett spiller en rolle for hva som er mulig å gjennomføre. 
 
Sammen skal vi sørge for at din nettbutikk blir bra! Vi gjennomfører alltid en analyse av ditt marked og din bedrift slik at alle muligheter kan vurderes. Det å definere prosjektets retning, hva som skal lages, hvordan det lages, hva det vil koste og hvor lang tid. Hele prosessen tar fra 4 – 10 uker avhengig av prosjektets størrelse.
 
Vi benytter Magento og Woocommerce nettbutikk.
 
 
Alt inkludert 
 

1- Drift og vedlikehold 

2- Serverplass med daglig backup

3- Brukerstøtte 

4- Sikkerhetsoppdatering 

Vi sørger for at du får den opplæringen du trenger slik at du kan oppdatere, endre eller utvidet sortimentet i din nettbutikk. Dersom det ønskes hjelp med trafikkøkende tiltak eller andre markeds tiltak kan dette tilbys. Sjekk ut våre tjenester for oversikt over andre produkter og tjenester fra oss.
Close Menu