Digital markedsføring starter med hjemmesiden!

Vi har lang erfaring med hjemmeside!

Vi har laget profesjonelle hjemmesider siden 1997 og i dag bruker vi Joomla og WordPress, som er de to største plattformene for en responsiv og dynamisk hjemmeside. En hjemmeside kan leveres på engelsk, tysk og spansk, vi skreddersyr også alt fra bookingsystemer til nettbutikker.

Joomla gir stor fleksibilitet og er blant annet et godt utgangspunktet for en flerspråklig hjemmeside. Vi har gått mer og mer over til WordPress grunnet deres brukerstøtte og lette redigerings systemer. 

Du som kunde vil være delaktig i hele prosessen når din hjemmeside blir laget. Gjennom samtaler med vår design og utviklingsavdeling avgjøres det hva slags type innhold og utseende dere ønsker. Det tilbys alternative tekniske løsninger, domeneregistrering, serverplass, webhotell, vedlikehold m.m. Vårt mål er at du som kunde alltid skal bli fornøyd med sluttresultatet.

I dagens digitale verden er det viktig å ha optimal hjemmeside, som er brukervennlig.

Du har mange muligheter når det gjelder å markedsføre deg på nett, men det grunnleggende er at du vil ha kunden til din hjemmeside. Det er viktig at din hjemmeside er søkemotoroptimalisert, altså tilrettelagt for god SEO, og følger Google sine retningslinjer. Disse er i stadig endring, noe vi holder oss kontinuerlig oppdatert på. Vi følger også med på hva som trender i sosiale medier, for å gjøre siden din mest mulig aktuell.

Det viktigste for en bedrift er å ha en god hjemmeside. De fleste bedriftseiere i dag forstår konseptet: Det er vanskelig å markedsføre seg hvis ikke kunden har et sted der de ser hva bedriften kan levere, hvor den kan levere og ikke minst vise seg fram som en solid aktør.

Over 70 % av alle kjøpere søker på nettet for å gjøre en evaluering når det kommer til hvor man skal velge produkter/tjenester man er interessert i. Over 60 % av disse søkene kommer fra mobil eller nettbrett. Du som leverandør er derfor nødt til å ha en hjemmeside tilpasset mobil eller nettbrett.

Hva man bør ha i en god hjemmeside? Responsivt design/ mobiltilpasset Attraktivt design Bra formulert innhold Lett og god struktur Brukervennlig Søkemotoroptimalisering (SEO)

Usikker på hvor din bedrift er når det gjelder disse punktene? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg til å forstå hva din bedrift trenger for å oppnå dine mål.

Blogg er en mulighet for å få anerkjennelse av artikler man legger ut, men vel så viktig er det at man får tilbakemelding på hva man kan gjøre annerledes. Dette er på grunn av kommentarfeltet som er under artikkelen man legger ut. Man kan legge ut alle typer medier i dag som f.eks. Bilder, video, tekst m.m. Man kan nå alle mulige grupper når det kommer til blogg, noe som er meget effektivt hvis man klarer å skaffe seg et godt nettverk. Blogg er en mulighet for å få en ekstra inntekt med tanke på annonser på bloggen.

Close Menu